top of page

Benvinguts a

L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE PSICOLOGIA GENERAL SANITÀRIA

logo-ACPGS.png

Precedents

Les competències del Psicòleg General Sanitari (PGS) fa dècades que són desenvolupades per psicòlegs de forma competent i eficaç amb un ampli reconeixement social, per tant, és una professió existent des del segle XX, el que és nou és la regulació de l’àmbit professional. La creació de la figura del PGS vé a subsanar, en certa mesura, el greu inconvenient i injustícia que va suposar que la psicologia, de forma general, no fos considerada com a professió sanitària per la LOPS, l’any 2003.
 

Així, la creació del PGS retorna a una part significativa de la nostra disciplina comú, la Psicologia, a l’àmbit sanitari, d’on no hauria d’haver sortit mai. Per tot això, cal reforçar la figura del PGS a través de l’Associació Catalana de Psicologia General Sanitària (ACPGS).

Fa anys que existeix el rol del psicòleg en el context de la salut mental, tant en l'àmbit privat, com en el Sistema Nacional de Salut.

Volem continuar fomentant un ambient concil·liador

MISSIÓ

Perseguim l'objectiu de dignificar i enfortir la figura del PGS dins l'àmbit sanitari de la Psicologia a Espanya.

Facilitar una comunicació bidireccional entre tots els col·lectius del mateix sector

Aconseguirem millorar el Sistema Nacional de Salut mental estatal, així com l'atenció al públic que sol·licita aquest tipus de suport.

Estem aquí per guiar-te i ajudar-te,

junts construirem el futur del Psicòleg General Sanitari

bottom of page